FAQ items aan het laden...
Projecten2018-03-01T12:31:22+00:00

Hier maken wij ons sterk voor!

Alle projecten van de Stg. MOV  worden door onze partners in Kenia, Ghana en Tanzania aangevraagd.

Als het project tot een verbetering van de situatie van de allerarmsten  zal leiden, zullen wij die verzoeken positief tegemoet treden.

Wij zullen geen privé-projecten ondersteunen.

Keuken boardingschool Wa, Ghana.

Voor de boardingschool in Wa werd gevraagd om een bijdrage voor de bouw van de keuken zodat alle leerlingen een maaltijd kunnen krijgen. In samenwerking met andere partners hebben we een bijdrage geleverd van € 10.000,00 en kon de totale aanvraag van € 20.000,00 gehonoreerd worden. Inmiddels is het project, met enige vertraging door corona, afgerond en wordt er volop gekookt voor de leerlingen.

Aanbouw Teresa D’Lima Primary School, Ikungi, Tanzania

In 2018 is Teresa D'Lima Primary School in Ikungi gebouwd. In 2019 is deze geopend en door het snel oplopende aantal leerlingen was de school al snel te klein. Er werd een bijdrage gevraagd voor de aanbouw van een leslokaal en ruimte voor het personeel. Dankzij de bijdrage (€20.000,00)  van 't M.O.V. hebben ze dit in eigen beheer kunnen realiseren. Inmiddels is het lokaal in gebruik genomen.    

Nieuwe toiletten in Ko (Ghana)

In 2006 is de Ko Senior High School opgericht. In een eerder stadium werd al een toiletgroep gebouwd, door het oplopend aantal leerlingen (1500)  is een bijdrage gevraagd om ook voor de meisjes een toiletgroep te bouwen. In het kader van hygiene en een veilige plek voor de meisjes past dit project bij de doelstellingen van het M.O.V.. Met een bijdrage van € 14.000,00 heeft het M.O.V. dit project in 2020 ondersteund.

Meer Berichten Laden

Recente berichten

Archieven